KONTAKT TELEFON ZA INFORMACIJE I PORUČIVANJE: 066 515 0001 ( RADNIM DANIMA OD 8h DO 16h SUBOTA i NEDELJA OD 10H DO 18H ) EMAIL ADRESA: [email protected]
Prijavi se na naš bilten!

Pošalji
Proces kupovine

Izaberi proizvod

Ne moraš biti registrovan za izbor proizvoda. Međutim, ako se registruješ, samo je potrebno da to uradiš jednom, i nakon toga u svakom trenutku možeš da pristupiš sistemu uz pomoć korisničkog imena i lozinke, kupovina će tako biti lakša. Možeš se registrovati tokom procesa kupovine. Za izbor proizvoda ideš na listu proizvoda ( gde su slike i informacije o proizvodima ) i klikneš na “ Treba Mi! “ . Moguće je započeti kupovinu dokle god ima proizvoda na stanju i dok traje akcija.

Unošenje neophodnih informacija

Proces unošenja neophodnih informacija je vrlo jednostavan i sastoji se u 3 koraka:

vasarlasmenete1

  1.  Unesi svoje lične podatke i adresu isporuke , izaberi varijantu ( ukoliko postoji ) i količinu proizvoda. Za neke proizvode ovaj broj je ograničen.
  2.  Izaberi način isporuke.
  3.  Izaberi način plaćanja, to može biti: plaćanje pouzećem, plaćanje putem bankovnog transfera i plaćanje kreditnom karticom.

 

Kupovina

Nakon što izabereš način plaćanja, potrebno je da prihvatiš uslove kupovine, a zatim završiš sa kupovinom: Ako klikneš na “ Kupujem “ , smatraće se da je kupovina završena i bićeš obavešten putem e-mail-a.